Tapahtuma

Portti on ensimmäinen asia minkä tapahtumaan tuleva näkee. Aika karu näky. Ilmapallokaari voisi olla todella edullinen tapa saada aikaiseksi pientä wow-efektiä tuohon.

Portin jälkeen väki voidaan ohjata sisäkautta ostamaan lippu. Aitoja löytyy.

Aidat viritettävä portin jälkeen, niin että väki ei kävele katsomolle suoraan vaan kiertää sisäkautta ostamassa lipun

Matkalla lipunmyyntiin infotaulu, johon kotimatsin mainos.

Oveen ja/tai ikkunaan voidaan tulostaa esim ottelun juliste

Lippuluukun ikkunaan selkeä hinnasto näkyviin. Käytävästä pääsee kahvioon ja peremmältä kahvion ohi katsomolle. Jokin este voitaisiin laittaa peremmälle käytävään, jotta katsojat eivät mene liian pitkälle pukukopeille asti, vaan kääntyvät viimeistään katsomolle.

Kahvilan ikkunoihin ottelun julisteet?

“Kilpailijan” hinnasto. Hinnastoja tulostettava tiskille. Hyvä jos on näkyvissä jo aiemmin kahvilan ovissa (kuten tässä).

Sisätiloista poistuttaessa kohti katsomoa on toinen todella karu näkymä. Banderollin saisi varmaan kohtuu helposti kiinni verkkoon ja tolpan voisi peittää meiltä jo löytyvällä beach-flagilla tai jollakin roll-upilla tai taululla (katso kuva)

Tästä löytyy myös infonäyttö, johon saadaan matsin mainos näkymään. Ennen katsomoa oleva grillikatos / kioski seuraava katseen vangitsija.

Saakohan näihin jotakin lippuja kiinni?

Katsomoa on aika vaikea brandata. Katsomon edessä oleviin aitoihin voisi kuitenkin ripustaa banderolleja.

Katsomossa katsojien katse on kohti kenttää. JAGUARS-beachflagit voisi alkuesittelyn jälkeen viedä kentän päätyihin. Happee on saanut ilmaukoilla komeasti näyttävyyttä lisää kotimatseihinsa ja sellainen voisi hyvin pamahtaa päälle aina kun kotijoukkue saa esim touchdownin, uudet yritykset, syötönkatkon tai pysäytettyä vastustajan hyökkäyksen kolmannella yrityksellä. Kentän laidalla myös muutama lipputanko, joihin voisi nostaa lipun salkoon.

Kotijoukkueen sisääntulo olisi hyvä hoitaa kuuluttamolta kohti katsomoa, jolloin se on katsomoon näyttävämpi kuin kentän reunasta. Kotijoukkueen sivuraja voisi siksi olla katsomosta kauemmalla olevalla puolella. Mahdolliset seremoniat ja esitykset pelaajien juostua kentälle (Tsekkaa kuva alta).