- Ajankohtaista, naiset, nuoret

Jaguars naiset kehittämässä Jyväskylän tyttöjunioritoimintaa

Jyväskylä Jaguarsin naisten pelillisten tavoitteiden lisäksi haluamme ajatella tulevaisuutta ja mahdollistaa tytöille tutustumisen lajiin taustoistaan riippumatta. Yhteistyökumppaneiden kanssa Jaguars naiset tarjoavat tyttöjunioreille mahdollisuuden treenata ilman kausimaksua. 

Oman seuran junioritoiminta kasvattaa alueelle urheilijoita ja takaa jatkuvuutta naisten toiminnalle, kun juniorit siirtyvät jatkossa pelaamaan naisten sarjoihin. Kasvattamalla junioreita ja järjestämällä lajin kokeilupäiviä, naisten pelaajahankinta saadaan kestävälle pohjalle vuodesta toiseen.

Toiminta aiemmin

Aiemmilla kausilla U20 tyttöjen joukkueessa on pelannut pelaajia usean eri kaupungin seuroista. Tavoitteena on hankkia uusia pelaajia siten, että Jyväskylässä toimisi tulevaisuudessa Jaguarsin oma tyttöjuniorijoukkue. Kahtena edellisenä vuonna tyttöjen yhdistelmäjoukkue, jossa pelasi Jaguarsin pelaajia, on voittanut SM-kultaa U20-sarjassa.

Tyttöjuniorit kaudella 2023

Tyttöjuniorit treenaavat tällä hetkellä sekä naisten että junioreiden kanssa. Tytöille järjestetään kevään aikana sunnuntaisin omat treenit , joissa käydään tekniikoita sekä pelikirjaa läpi. Tälläkin kaudella joukkue koostuu useamman vuoden pelanneista junioreista, joista osa on saanut kokemusta myös naisten peleistä. 

Miten mukaan toimintaan?

Tullakseen mukaan treeneihin ei tarvitse olla aikaisempaa tietoa tai kokemusta jenkkifutiksesta. Treeneissä kaikkien taustat otetaan huomioon ja kokeilemaan voi tulla ilman sitoutumista. Mikäli lajista innostuu, seuran kautta on mahdollisuus lainata suojavarusteet (kypärä ja hartiasuojat) panttia vastaan. Kausimaksut junioreiden osalta hoidetaan yhdessä naisten yhteistyökumppaneiden kanssa. 

Yhteydenotot ja lisätiedot:

Vilma Pietilä

S-posti pietila.vilma@gmail.com