- Ajankohtaista, jaguars, miehet

Jaguars – Veljmiehet LA 17.8.

Jaguarsin ja Kuopio Steelersin kakkosjoukkue Veljmiesten edellinen kohtaaminen oli tiukka taisto. Kuopiolaiset menivät ottelun päätösneljänneksellä johtoon, mutta Jaguars vei lopulta voiton savolaisista viime hetken touchdownilla.

Tulevan lauantain ottelussa Jaguars voi varmistaa itselleen puolivälieräpaikan. Mikäli keskisuomalaiset häviäisivät, olisi Falconsilla vielä mahdollisuus syöstä Jaguars ulos pudotuspeleistä voittamalla Nordmen. Lauantaiksi Jaguars voi asettaa voiton lisäksi tavoitteeksi hyökkäyspelin kuntoon saamisen. Jyväskylä on tehnyt kauden aikana ottelua kohden vain kaksi touchdownia. Se saattaa riittää tulevana lauantaina, mutta ei pudotuspeleissä ja taistelussa sarjan voitosta. Nordmenia vastaan toisella jaksolla rullaamaan lähtenyttä juoksupeliä pitää iskeä myös Veljmiesten kovaa keskustaa vastaan. Heittohyökkäyksessä Jaguarsilla on ollut paljon hyvää ja mikäli sitä voidaan tukea juoksupelillä lisäämällä, ei pelinrakentaja Toni “The Tiger” Bärlund joudu epämukavuusalueelleen pakottamaan pitkiä heittoja “kolmas ja pitkä”-tilanteissa.

Jaguarsin pitää saada juoksupelinsä toimimaan. Ykkösrunningback Eetu Mälkiän pelaaminen ottelussa on yhä auki. Kuva: Jari Turunen

Ilmaiseksi Jaguars-hyökkäys ei kuitenkaan saa ottelussa jaardiakaan. Steelersin puolustuksen linja ja tukimiehet pelasivat joukkueiden edellisessä kohtaamisessa vahvasti ja sen jälkeen kentille on palannut vielä yksi savolaisen jenkkifutishistorian kovimmista taklaajista: Petri Törrönen. Puolustuksen takakentällä Jaguars-kasvatti Heikki Lukkarisella on varmasti paljon näytettävää vanhoja seuratovereitaan vastaan.

Mikko Soinista tuskin nähdään lauantain ottelussa. Petri Törrösen kerrotaan sen sijaan palanneen kentille Kuva: Jari Turunen

Toinen selkeä parannuskohta otteluun on Jyväskylän heittopuolustus. Alkukauden komeasti pelannut Jaguars-takakenttä oli Nordmenia vastaan vaisu ja antoi yllättää itsensä pahasti. Jokainen takakentän puolustaja odottaa varmasti tulevaa ottelua innolla, jotta Rovaniemi-matsin epäonnistumiset saadaan pyyhittyä lähimuistista paremmilla suorituksilla. Veljmiesten konkaripelaaja Mikko Soininen puuttunee ottelusta, koska valmentaa Suomen naisten maajoukkuetta EM-kisoissa, joten savolaisten pelinrakentajana pelannee Eemeli Linnelä tai Topi Survo.

Ottelu alkaa lauantaina 17.8. Viitaniemessä klo 16.15

Osta liput ennakkoon!

Viitaniemeen on valmistumassa uusi katettu katsomo. Työ on kuitenkin vielä kesken, jonka vuoksi katsomotilaa on rajoitetusti. Ostamalla normaalihintaisen lipun ennakkoon varmistat pääsysi kioskin puoleiseen “pääkatsomoon”.

Mikäli pääkatsomo myydään täyteen etukäteen, erityisryhmien ennakkoliput sekä portilta myytävät liput oikeuttavat pääsyyn Aatoksenkadun puoleiseen lankkupenkki-katsomoon.

Hinnat:

Normaalihintainen ennakkolippu: 6 euroa (osta ennakkoon ja varmista pääsysi pääkatsomoon)

-Normaalihintainen lippu portilta: 10 euroa

Opiskelijat, eläkeläiset ennakkolippu 4 euroa

-Opiskelijat, eläkeläiset portilta 5 euroa

Koulujen alkamisen kunniaksi kaikki peruskoululaiset ja toisen asteen oppilaat pääsevät matsiin ilmaiseksi sisään!

-Alle 7-vuotiaat maksutta aikuisen seurassa