- Ajankohtaista, naiset

Amerikkalaisvahvistus Brittany Langley Jaguarsin riveihin kaudelle 2016

 

 "I take pride and honor of the responsibility that has been granted to me"
“I take pride and honor of the responsibility that has been granted to me”

Jyväskylä Jaguars vahvistaa rivejään kaudella 2016 amerikkalaisen 29-vuotiaan Brittany Langleyn avulla. Erityisesti puolustuksen puolella viihtyvä Langley on pelannut WFA:ssa pelaavassa Indy Crashissa 5 kautta ja Langley valittiinkin 2015 All-American joukkueeseen pelaamaan corneria. Jaguarsissa Langley tullaan näkemään myös muissa rooleissa ja hänen nopeuttaan tullaan hyödyntämään tehokkaasti eri pelipaikoilla molemmin puolin palloa.

Koko ajan itseään pelaajana kehittävä Langley on osallistunut kahteen kolmesta Women’s World Football Games -leireistä ja onkin ollut joukkueessaan pelaaja, jonka voi epäröimättä laittaa monelle eri pelipaikalle. Lisäksi Langley on valittu neljänä vuonna joukkueensa kapteeniksi ja on kantanut vastuunsa kunnialla. Kentän ulkopuolella Langley on myös moniosaaja. Hän on valmentanut NFL Play 60 -kampanjassa lapsille amerikkalaisen jalkapallon alkeita ja on palvellut USA:n maavoimissa vuosina 2006 – 2012.

“I have always found myself to be willing to learn and help anywhere I can”

Jaguarsin päävalmentaja Toni Bärlund kommentoi vahvistuksen saapumista joukkueeseen: “Brittanysta saamme joukkueeseen monipuolisen urheilijan ja loistavan asenteen omaavan joukkuepelaajan, joka pystyy auttamaan myös valmennuksessa. Ulkomaan vahvistukset ovat uusi asia Naisten Vaahteraliigassa ja tästä syystä näen tärkeäksi, että hyvän urheilijan lisäksi saamme Jaguars-perheeseen esimerkillisen toimijan”.

"I strive to build relationships on and off the field as a mentor, leader and teammate"
“I strive to build relationships on and off the field as a mentor, leader and teammate”

Jyväskylä Jaguars saa Langleysta erinomaisen joukkuetoverin sekä kentälle että kentän ulkopuolelle ja hänen johtajan taitonsa tulevat varmasti kantamaan Jaguarsin joukkuetta pitkälle kaudella 2016. Jaguars toivottaa Langleyn erittäin tervetulleeksi Suomeen sekä osaksi Jaguars-perhettä!