- Ajankohtaista, jaguars, miehet

Jaguars farmisopimukseen Joensuu Wolvesin kanssa

Jyväskylä Jaguars valmistelee paluuta miesten kakkosdivisioonaan ryminällä. Pelaajamäärä on kasvanut Keski-Suomessa syksyn aikana merkittävästi, jonka lisäksi yhteisjoukkue Mikkeli Bouncersin kanssa nostaa joukkueen rosterin kokoa 40 hujakoille.

Nyt Jaguars vahvistaa iskukykyään entisestään farmisopimuksella kolmosdivisioonassa pelaavan Joensuu Wolvesin kanssa. Wolvesin miesten toiminta aktivoitui uudelleen kaudeksi 2021. Paluukausi toi joukkueelle 3. divisioonan mestaruuden ja viime kausi kakkossijan. Viime vuonna Joensuulaiset pelasivat farmisopimuksella myös Mikkeli Bouncersin riveissä.

Yhteistyöstä odotetaan hyötyjä molemmille

– Wolvesin pelaajat ovat jo valmiiksi samalla sivulla mikkeliläisten kanssa. Myös me pelasimme heitä vastaan kolmesti viime kesänä, joten tunnemme osan pelaajista ja heidän vahvuuksista jo entuudestaan. Yhteistyöhön päästään siis aika lentävällä lähdöllä, Jaguarsin hyökkäyksen koordinaattori Mikko Punkari kertoo.

Wolvesin pelaajia osallistui jo loppiaisena Jaguarsin minicampille.

– Kesän otteluohjelmat ovat vielä valmisteluvaiheessa. Toivomme, että isoilta päällekäisyyksiltä vältytään, jolloin etenkin tulokkaamme saavat myös 3.divisioonan turnausten kautta lisää pelitoistoja ja varmuutta tekemiseen, Jaguarsin päävalmentaja Vesa Peltola näkee.

Joensuun avainpelaajiin ja valmennukseen kuuluva Iisakki Eskelinen on samoilla linjoilla.

– Molemmat joukkueet saavat varmasti paljon irti farmisopparista. Osa pelaajista on toisilleen jo entuudestaan tuttuja aikaisemmilta vuosilta ja jo ensimmäisella leirillä joukkueiden välinen ryhmädynamiikka toimi erinomaisesti. Hyvällä tuurilla, otteluohjelmien kohdilleen mennessä, molemmat joukkueet saavat tukea ja vahvistuksia omaan rosteriinsa, Eskelinen kommentoi.

Jyväskylä, Mikkeli ja Joensuu muodostavat ensi kesänä melkoisen “Bermudan kolmion” jenkkifutis-Suomen keskelle

TRY OUT TIISTAINA 14.2.

Jaguars järjestää kokeilupäivän eli Try outin uusille tulokkaille SuperBowlin jälkeisenä tiistaina 14.2. Killerin kuplahallissa. Ehtona uusille tulokkaille miesten joukkueeseen on yli 16 vuoden ikä. Nuoremmat voivat aloittaa harrastamisen Jaguarsin junioreissa.

Jenkkifutis sopii kaiken kokoisille, sillä eri pelipaikoilla tarvitaan eri ominaisuuksia.
Lajin voi aloittaa myös myöhemmällä iällä. Jyväskylän lisäksi meillä on 2023 pelaajia myös Mikkelistä ja Joensuusta, joten harjoittelu onnistuu kolmessa kaupungissa.

Ota mukaan Try outille:

– Pitkähihaiset ja -lahkeiset liikuntavaatteet
– Kengät, joilla pysyt pystyssä tekonurmella
– Oma juomapullo