- Ajankohtaista, featured, jaguars, miehet

Jaguars ja Bouncers: Yhteinen Minicamp La 26.11.

Jyväskylä Jaguarsin ja Mikkeli Bouncersin miehet virittelevät yhteistyötä kesän 2023 osalta.

Jaguars on kutsunut Bouncersin pelaajat leireilemään Jyväskylään lauantaina 26.11. ja Bouncers vastaavasti keskisuomalaiset Mikkeliin lauantaina 22.1. sekä sunnuntaina 26.2.

Se on nyt meidän käsissämme

– Koronatalvien offseasonit ovat olleet meille vaikeita, mutta nyt meillä on mahdollisuus koota suurempi joukkue kokoon heti harjoituskauden alussa. Viime kauden rosterimme täydentyy muutamilla välivuotta pitäneillä pelaajille. Lisäksi saimme try outeilla mukaan uusia tulokkaita. Toivomme myös, että saamme nostettua mahdollisimman monta pelaajaa U17-ikäluokasta osaksi miesten joukkuetta, Jaguarsin Eetu Mälkiä kertoo.

Jaguars haluaa kehittää kulttuuriaan entistä urheilullisempaan suuntaan sekä saada pelaajat innostumaan nopeasti ensi kesästä ja siihen valmistautumisesta.

– Se on nyt meidän käsissämme ja mikäli siinä onnistutaan, saamme todennäköisesti Jaguarsiin ensi kesäksi monta innokasta joukkuekaveria myös Mikkelistä.

Minicamp La 26.11.

Yhteinen Minicamp Bouncersin kanssa palvelee montaa tarkoitusta. Tulokkaat saavat aikaisessa vaiheessa käsitystä pelistä kokonaisuutena ja kiinteän pisteen, mitä kohti treenata perusteita kuntoon. Aivan kaikki saavat tilaisuuden leireillä suurella porukalla ja ryhmäytyä yhdeksi joukkueeksi.

Rungot täydentäisivät toisiaan

Bouncersin pelaajarungon vahvuudet ovat siellä, missä Jyväskylän materiaali on ollut kapeaa. Hyökkäyksen linjassa ja keskushyökkääjäosastolla. Lisäksi Jaguars voisi saada Mikkelistä vahvistuksia jo entuudestaan vahvaan puolustukseensa ja kyetä käyttämään aiempaa enemmän rotaatiota kentälle.

– Yhteistyö ei olisi keltään mitään pois, eivätkä Bouncersin pelaajat juuri kilpailisi samoista pelipaikoista tulokkaidemme kanssa. Odotan innolla yhteistyön alkua ja ensimmäistä Minicampia, Mälkiä kertoo.


Kuva: Hilarious Hobbit