- Ajankohtaista, featured, jaguars, miehet

JAGUARS-miehet kohtaavat Goatsin lauantaina Viitaniemessä

Jyväskylä Jaguarsin miehet saivat pelinsä kulkemaan viime sunnuntaina Fishcocksia vastaan. Etenkin tehokkuus maalin lähellä parani selvästi Nordmen-otteluun verrattuna ja Jaguars iski tulostaululle komeat 43 pistettä.

Puolustus jatkoi myös tutulla kovalla tavallaan. Lentopotkussa ja potkunpalautuksessa Jaguarsille jäi parannettavaa parin pallonmenetyksen verran. Toisaalta lentopotkujoukkue sai myös hankittua pallon Fishcocksilta kahdesti Jaguarsille.

Runkosarjan viimeinen kotimatsi – Peltolan ja Ahosen toistaiseksi viimeinen matsi Viitaniemessä

Lauantaina 8.7. pelattava kotimatsi on Jaguars-miehille runkosarjan viimeinen. Jäljellä ovat tämän jälkeen roadtripit Rovaniemelle ja Kuopioon. Jos et ole tänä kesänä Jaguarsia ja Viitaniemen tunnelmaa vielä kokenut, niin nyt on siihen oikea aika!

Atte Peltola

Sebastian Ahonen

Tuleva ottelu on myös alkukaudella ihastuttaneelle laitahyökkääjä Atte Peltolalle toistaiseksi viimeinen Jaguars-paidassa. Peltola suuntaa matsin jälkeen Atlantin taakse highschool-kentille. Peltoltan lisäksi puolustuksen oma NATO-ohjus Sebastian “Sebu” Ahonen lähtee rapakon taakse, joten tuleva kotiottelu on viimeinen tilaisuus nähdä nämä lupaukset Viitaniemessä.

Jaguars selvä suosikki kohtaamiseen

Jaguars lähtee kohtaamiseen selvänä suosikkina. Joukkueiden viime kohtaaminen Kokkolassa päättyi Jaguarsin 0-39 voittoon. Goatsilla on ollut hankaluuksia myös muissa otteluissaan ja joukkueen voittotili on yhä avaamatta. Kokkola pelaa vahvaa juoksuhyökkäystä, joka on sen paras ase. Goatsilta löytyy myös kova laitahyökkääjäkaksikko Jussi Kaas – Rasmus Kuivanto, mutta joukkue ei ole pystynyt saamaan heidän käsiinsä palloa jatkuvalla syötöllä.

Jyväskylän puolustuksen linja ja tukimiehet ovat ratkaisevassa asemassa Goatsin hyökkäyksen pysäyttämisessä. Goats hämää paljon mihin juoksupeli suuntautuu, eivätkä puolustajat saa hötkyillä liian hätäisesti väärän miehen perään.

Puolustuksen linjan veljekset Juuso Kivimurto ja Henry Lehtonen toivottavat katsojat ja Goatsin tervetulleeksi Viitaniemeen. Kuva: Markus Leppämäki

Hyökkäyksessä Jaguars luottanee Panu Kinnusen ja Matias Laineen jalkoihin juoksupelissä. Saulus Vanhatalo astui juuri asepalvelukseen ja toimii oletettavasti ottelun aikana Tikkakosken mannekiinina.

Hyökkäyksessä Mikael Taivassalo toimitti viime ottelussa Fishcocksia vastaan palloa tasaisesti ympäri laiturikaartia. Kahdessa ensimmäisessä ottelussa Peltola oli Taivassalon selkeä ykköskohde, mutta ottelussa Goatsia vastaan Jaguarsin on jo hyvä totutella aikaan, jossa muut laiturit ottavat roolia ja ratkaisijan viittaa itselleen.

Ottelu alkaa Viitaniemessä lauantaina 8.7. klo 17.30.

Liput portilta 5e / 3. Alle 12-vuotiaat ilmaiseksi sisään.
Grilli ja kioski palvelevat!

Artikkelin kuva: Matias Leppämäki