- Ajankohtaista, jaguars, miehet

Jaguars-miesten kausi lähestyy – Päävalmentaja Peltola vetää offseasonin yhteen

Jyväskylä Jaguarsin miesten kausi alkaa kesäkuun 10. päivä Kokkolassa Goatsin vieraana. Ensimmäisen kotiottelunsa Jaguars pelaa lauantaina 17.6. Viitaniemessä.

Joukkueen offseasonin viimeinen Minicamp pidettiin Jyväskylässä lauantaina 20.5.

– Seitsemäs offseason-leiri todisti, että Jaguars-puolustus on varsin hankala porukka vastustajille sekä juoksua että heittoa vastaan. Hyökkäyksen talentti mahdollistaa meille tasapainoisen juoksu/heitto -gameplanin. Tulemme ottamaan sen, mitä puolustukset niin sanotusti numeropelissä meille antavat, Peltola kertoo viimeisestä leiristä ja tulevan kesän joukkueesta.

Offseason pähkinänkuoressa

-Toteutimme 7 Mini camp-tapahtumaa yhdessä Mikkelin ja Joensuun pelaajien kanssa. Jyväskylässä järjestimme kolme Try outia tulokkaille ja olemme nyt vetäneet kolme lajitreeniä viikossa joulu-tammikuuta lukuunottamatta, jolloin Vehkahalli oli poissa pelistä.

-Tyypillisen voima&nopeus painotteisen offseasonin sijaan viikkotreeneissä on panostettu siihen, että uudet pelurit saadaan lajin tekniikoiden ja taktiikoiden kanssa sinuiksi ja mahdollisimman valmiiksi, jotta peleissä olisi valmius kentälle asti, Peltola kertoo.

Minicampeilla Jaguars on keskittynyt joukkueena pelaamiseen sekä hyökkäyksen ja puolustuksen systeemien sisäänajoon.

– Käytettävissä olleen harjoitusajan puitteissa myös erikoisjoukkuiden harjoittelusta on pidetty leireillä mahdollisimman hyvää huolta. Lisäksi olemme päässeet käymään läpi pelitilanteiden kulkua. Miehitysten ja pelaajien vaihtojen ei pitäisi olla enää kovin vierasta edes rookieille, Peltola täydentää.

Infoa lähestyvästä kaudesta ja kotiotteluista on luvassa kotisivuillamme lisää myöhemmin tällä viikolla.