- jaguars, miehet

Jaguars-miesten päävalmentajan pesti hakuun – Offseason-harjoitukset käynnistyvät marraskuussa

Jyväskylä Jaguarsin taustajoukoissa tapahtuu uudistuksia. Miesten ja nuorten toiminta siirtyy alkavalla toimivuodella suunnitellusti Jyväskylä Jaguars Ry:n alle ja miesten johtoryhmässä toimivat jatkossa Jani Lehtinen, Eetu Mälkiä, Kristian Luukkonen ja Henri Talvi. Kolmikosta Lehtinen-Mälkiä -Luukkonen kukin on toiminut aikaisemmin miesten joukkueen johtajana, joten tekijöiltä ei kokemusta puutu. Puolustusvoimissa työskentelevä Talvi vastaa puolestaan jatkossa miesten ottelutapahtumien organisoinnista. Arttu Lähdesmäki jatkaa johtoryhmän ulkopuolella joukkueen talkoovastaavana. Mikko Punkari jää pois joukkueen johtoryhmästä, mutta jatkaa taustatukena uudelle porukalle.

– Uskon, että tämä nelikko tuo ryhtiä ja intoa miesten toiminnan tueksi. Eetu ja Krisse ovat olleet aiemminkin mukana ja Jani ajettu viime kesänä sisään joukkueenjohtajan rooliin. Taloudellisestikin tilanne on hyvä, Punkari kertoo.

Haasteitakin uudella johtoryhmällä kuitenkin on. Koronan johdosta miehet eivät ole juuri pystyneet rekrytoimaan uusia pelaajia kahdella edellisellä offseasonilla.

– Koska lopettaviakin pelaajia on yleensä jokunen, on Jyväskylässä jouduttu lähtemään viime syksyt lähtöruudusta liikkeelle. Siltä osin jätkillä on jälleen tuttu työmaa. Alkusyksyn kokeilupäivät ja avoimet harjoitukset toivat kuitenkin mukaan puolen tusinaa uutta harrastajaa, jonka lisäksi positiivisia uutisia on kuulunut myös comebackien ja Jyväskylän yliopiston suunnalta, joten eiköhän tästä jälleen kerran yksi onnistunut nahanluonti tehdä, Punkari näkee.

Alla videokuvaa syksyn tryouteista:

Miesten päävalmentajana koronakaudet toiminut Jussi Kangas siirtyy työelämänsä muutosten johdosta syrjään joukkueen peräsimestä. Joukkueen tuore johtoryhmä kiittää Kangasta kahdesta viime vuodesta ja julistaa päävalmentajan haun avatuksi seuraavilla spekseillä:

Head Coach Wanted!

Jaguarsin miehet pelasivat viime kauden kakkosdivisioonassa voittaen kuudesta runkosarjaottelustaan viisi. Välierässä Pirkkala Spartans päätti Jaguarsin kauden voittamalla ottelun 7-0. Joukkue oli vahva etenkin puolustuspelaamisessa ja päästi ottelua kohden keskimäärin vain alle 11 pistettä.

Miesten joukkueessa oli 2021 mukana yhdeksän nuorta, jotka pelasivat myös U17 SM-sarjaa. Tätä vanhempien aikuisten osalta pelaajarekrytointi käynnistyi nyt syksyllä try outien merkeissä, joten joukkueessa on mukana myös muutamia täysin uusia tulokkaita.

Uudelta päävalmentajalta toivotaan kykyä tehdä kauteen 2022 valmistava harjoitussuunnitelma, organisoida harjoitukset, kehittää pelajaajia ja toimia yhteistyössä U17-joukkueen valmennuksen kanssa. Saat vaikuttaa muun valmennustiimin kokoonpanoon (miesten joukkueen johtoryhmä auttaa tarvittaessa koordinaattoreiden ja pelipaikkavalmentajien rekrytoinnin kanssa). Toimintasuunnitelman mukaan miesten joukkue harjoittelee talvikauden aikana yhdessä 1-2 kertaa viikossa ja ulkokenttien avautuessa kahdesti viikossa.

Ilmoita kiinnostuksestasi päävalmentajan tehtävää kohtaan sähköpostitse tai puhelimitse Kristian Luukkoselle. Kerro samalla hieman jenkkifutis- / valmennustaustastasi sekä motivaatiostasi pestiä kohtaan.

Yhteydenotot

  • Kristian Luukkonen
  • 045 849 8644
  • kristian.luukkonen@gmail.com

Miesten joukkueen talvikausi alkaa marraskuussa

Jaguarsin miesten joukkueen talvikausi alkaa torstaina 4.11. Kilpisen koulun liikuntasalissa klo 20.45 – 22.00.

Uudet pelaajat ovat edelleen tervetulleita harjoituksiin kokeilemaan jenkkifutista.

Lisätietoja

  • Jani Lehtinen
  • jjlehtinen@icloud.com