- Ajankohtaista, jaguars, miehet, naiset, nuoret

Jaguarsin kaudet paketissa

Jaguarsin naisten kausi päättyi ykkösdivisioonan runkosarjaan. Joukkue taisteli hyvin etenkin puolustuksessa, mutta hyökkäyksen puolella kissapedoilla oli haasteita. Kokoonpanossa oli paljon tulokkaita, jotka pääsivät pelaamaan isossa roolissa ja saivat tulevia vuosia varten arvokasta kokemusta.

Miesten joukkue taisteli tiensä kakkosdivisioonan pudotuspeleihin, mutta loukkaantumisista kärsineen petolauman seinä nousi vastaan puolivälierissä Helsinki Wolverinesin kakkosjoukkuetta vastaan. Kakkosdivisioonan voiton vei lopulta Jaguarsin lohkossa pelannut Rovaniemi Nordmen, joka juhli Rautamaljaa tappiottoman kauden päätteeksi.

Jaguarsin U15-joukkueen runko koostui pääosin 14-vuotiaista pelaajista. Kausi vuotta vanhempia vastaan 11 vs 11 SM-sarjasssa ei tuonut voittoja, mutta pelillisesti joukkue kehittyi hyvin kauden aikana. Etenkin joukkueen puolustuspelaaminen meni kauden aikana selkeästi eteen päin. Seuraavana kesänä U15-joukkueen rosterista valtaosa on 15-vuotiaita ja joukkueella on hyvän talvitreenin jälkeen entistä paremmat mahdollisuudet taistella voitoista.

Jyväskylän U13-vuotiaat pelasivat myös ikäluokkansa yhdeksän joukkueen SM-sarjassa. Joukkue taisteli tiensä pudotuspeleihin, mutta lauantain välierässä Seinäjoki Crodiles oli keskisuomalaisia parempi 42-22 lukemin.

Jyväskylän ulkopuolelle kasvaneessa Jyväskylän seudun U12-JEFULIIGAssa jatkui kesälä hyvä meininki ja mukaan U13- ja U11- peleihin jatkoi kourallinen uusia pikkupetoja.

Kiitos kaikille jenkkifutiskesästä 2019!