- Ajankohtaista, featured, jaguars, miehet

Valmentaja-rekry

Jyväskylä Jaguarsin päävalmentajana kaksi viime kautta toiminut Toni Bärlund lähtee opiskelemaan Pajulahteen ja Averett Universityyn, eikä tämän vuoksi pysty enää tulevaisuudessa sitoutumaan päävalmentajan tehtäviin. Jaguars kiitää Tonia panoksestaan joukkueen hyväksi ja toivottaa intoa alkavaan opiskelijaelämään!

Tsemppiä opintoihin Toni!

-Vaikka Tonin lähdöstä ei olla vielä uutisoitu, on pari halukasta koutsikandidaattia jo ollut yhteyksissä. Toivomme tiedotuksen tavoittavan vielä lisää valmennuksesta ja Jaguarsista kiinnostuneita. Pelkästään sisäpiiriistä rekryämällä saattamme tietämättämme jättää hyviä kortteja katsomatta, Jaguarsin miesten Mikko Punkari kertoo.

Pelaajien try outit lokakuussa

Kakkosdivisioonan vuosina Jaguarsin kokoonpano on ollut kapea. Loukkaantumiset ovat osa jenkkifutista ja loppukaudesta keskisuomalaiset eivät ole enää kovasta taistelutahdosta huolimatta pystyneet täysillä haastamaan sarjan kärkijoukkueita. Pelaajamäärässä mentiin edellisestä vuodesta muutama mies eteen päin, mutta joukkue tarvitsee lisää urheilijoita riveihinsä.

-Viikonlopun pelaajapalaverissa syksyn ykköstavoitteeksi asetettiin uusien pelaajien rekrytointi. Pelaajamme ovat motivoituneita uusien rookieiden rekrytointiin ja mukaan saamiseen. Käynnistämme ensi viikonloppuna tiedotuksen try outeista, jossa pelaajamme ovat mukana ohjaamassa tulokkaita kädestä pitäen. Jenkkifutiksen aloittajille tämä on varmasti otollinen tilanne tulla mukaan.

-Valmennustiimiin hakevienkin on hyvä tiedostaa, että menestyminen ensi kesän kakkosdivisioonassa edellyttää sitä, että saamme opastettua lajin aakkoset onnistuneesti uusille tulokkaille. Perusteista on siis lähdettävä liikkeelle, Punkari näkee.

Hae valmennustiimiimme