- Ajankohtaista, featured, jaguars, miehet

Jaguarsin miehet vahvistavat valmennustaan – Korona siirtää kauden alkua

Jyväskylä Jaguarsin miesten joukkueen päävalmentajana jatkaa viime vuodesta Jussi Kangas. Myös hyökkäyksen koordinaattori Mikko Punkari jatkaa pestissään. Puolustus saa koordinaattorikseen Pekka Syrjäsen, joka on toiminut tehtävässä myös vuosina 2018-2019. Tätä ennen Syrjänen on valmentanut Jaguaarien junioreita sekä pelannut itse Jyväskylä Rangersissa.

Valmennukseen osallistuvat myös Jukka Pääkkönen (hyökkäyksen linjamiehet), Mikko Sammal (puolustuksen apuvalmentaja) sekä maajoukkeessakin pelannut Roosters-kasvatti Otso Flinkman (pelinrakentajat).

Otso Flinkman tuo osaamista Jaguarsin pelinrakentajavalmennukseen.
Kuva: Helsinki Roosters

Mikäli koronarajoitukset mahdollistavat, miesten edustus tekee keväällä ja kesällä myös yhteisharjoittelua myös U17-joukkueen kanssa, jota valmentavat Jyväskylän päässä mm. Reo Landen, Aki Ollenberg ja Akumatti Leskinen.

Jaguarsin U17-pelaajilla on myös mahdollisuus osallistua miesten joukkueen otteluihin, kun heidän oma sarjaohjelmansa sen sallii.

Korona siirtää kauden alkua

Jaguarsin miestenjoukkue ei ole pystynyt harjoittelemaan joulukuun jälkeen, jolloin tiukemmat korona-rajoitukset tulivat voimaan. Maanantaina 19.4. Jyväskylän kaupunki tiedottanee millä aikataululla yli 18-vuotiaiden harjoittelu voidaan käynnistää.

Tilanne on samankaltainen myös monilla muilla miesten kakkosdivisioonan joukkueilla. Tarkkaa tietoa yhteisharjoittelun alkamisesta ei ole.

Epävarman harjoittelutilanteen johdosta kakkosdivisioonan kauden alku siirtyy heinäkuulle ja runkosarjan ottelumääräksi tullee kuusi ottelua. Tarkempi otteluohjelma selvinnee huhtikuun aikana.

Jaguarsin miesten joukkue tiedottaa harjoitusten alkamisesta todennäköisesti alkuviikosta, kun kaupunki on käsitellyt asiaa.

  • Artikkelikuva: Hilarious Hobbit