- Ajankohtaista, jaguars, miehet, naiset, nuoret, seura

Jaguarsin Petoperheelle oma biisi!

Jenkkifutislinjassa painiminen ei ole Jaguarsin miesten joukkueessa pelaavalle Joonas Rautiaiselle ainut rakas eikä raskas harrastus, sillä hän toimii myös raskasta punkrockia soittavan Rujo Katras-yhtyeen solistina.

Joonas Rautiainen. Kuva: Hilarious Hobbit

Alkuvuodesta Rautiaisen takaraivoissa jyskyttänyt idea Jaguarsin omasta biisistä muuttui säveliksi. Myös visio kertosäkeestä oli valmis. Loput sanat syntyivät yhdessä illassa Mikko Punkarin notepadilla, jonka jälkeen bändi sovitti ne mieleiseensä muotoon ja purkitti Petoperhe-biisin. Tsekkaa musiikkivideo-versio:

Lyhentämättömän version ilman videota löydät täältä.

Jaguars ja Jaguaarit -biisejä kohta playlistin verran?

Jaguars ja Jaguaarit ovat aikaisemminkin päätyneet biiseihin ja musiikkivideoille. Fyysinen Preesens, eli FP dominoi aikoinaan Jyväskylää Jypinkylä II -biisillään, jossa “on Grandstaari, Jaguaarit ja Bar Braaki”.

FP:n Markus Vehniäinen oli tekemässä myös Kaikki Peliin Jyväskylä-biisiä, jonka videon alussa Jaguaarit heittävät pallon Palokan kentän ohi juoksevalla Jani Oravalle. Orava heitti pallon takaisin, mutta extrapoint-potkun myötä pallo lensi Palokasta Harjulle asti. Molemmat videot ovat Henri Valkeisen komeaa käsialaa.

Jaguarsin kauden 2008 otteet insipiroivat puolestaan JM Hiutaleen tekemään biisin, jonka kertsistä voi olla parin kuuntelukerran jälkeen vaikea päästä eroon.

Oma lukunsa on Jaguaarien fanien 2007 purkittama kipale, jonka kaikki riimit ja inside-vitsit eivät sovi perheen pienimpien korville. Vaikka musiikillinen anti hivele korvia, ovat videolla näkyvät pronssimitalikauden parhaat palat Harjulta komeaa katsottavaa.