- Ajankohtaista, featured, jaguars, miehet, naiset

JENKKIFUTIKSEN PERUSKURSSI UUSILLE HARRASTAJILLE

Jyväskylä Jaguars järjestää jenkkifutiksen peruskurssin syyskuussa sekä naisille että miehille.

NAISTEN PERUSKURSSI

Naisten peruskurssi on tarkoitettu kaikille yli 14-vuotiaille naisille. Kurssi järjestetään Vehkahallissa keskiviikkoisin 13.9. – 4.10. klo 20.15 – 21.45.

Peruskurssille ei tarvitse ilmoittautua erikseen ja se on täysin maksuton!

INFO

Neljän viikon aikana käydään läpi amerikkalaisen jalkapallon perusteita. Sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa tietämystä lajista. Voit osallistua yhdelle tai useammalle kerralle, sillä joka viikko harjoitellaan uusia asioita. Suosittelemme siis tulemaan mukaan jokaisena treenikertana! Mukaan tarvitset urheiluun sopivat vaatteet, lenkkarit tai nappikset ja juomapullon.

Mikäli sinulle herää kysyttävää, laitathan meille viestiä Instagramissa, Facebookissa tai sähköpostitse osoitteeseen jkljaguars@gmail.com

MIESTEN PERUSKURSSI

Miesten peruskurssi on tarkoitettu kaikille yli 17-vuotiaille miehille (Nuoremmat kokeilijat voivat olla yhteyksissä junioritoiminnan vetäjiin). Kurssi järjestetään Vehkahallissa keskiviikkoisin ja torstaisin 13.9. – 5.10. klo 20.00 – 21.45.

INFO

Neljän viikon aikana käydään läpi amerikkalaisen jalkapallon perusteita. Sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa tietämystä lajista. Voit osallistua yhdelle tai useammalle kerralle. Kurssin rakenteessa on huomioitu, että korkeakouluopiskelijoilla saattaa torstaisin olla muitakin rientoja, joten osallistuminen jokaiselle treenikerralle ei ole pakollista, vaikka sitä suositellaankin.

Mukaan tarvitset urheiluun sopivat vaatteet, lenkkarit tai nappikset ja juomapullon.

Ilmoittaudu tai kysy lisätietoja Jaguarsin miesten päävalmentajalta Vesa Peltolalta whatsapilla tai tekstiviestillä: 040 749 4493