- Ajankohtaista, featured, jaguars, miehet

KORKEAKOULUJENKKIFUTIS PALAAMASSA JYVÄSKYLÄÄN

Korkeakoulujenkkifutis on tekemässä paluuta Jyväskylään koronan ja muutaman välivuoden jälkeen.

JYUn- ja JAMKin miesopiskelijoille avoimen joukkueen ensimmäinen kokoontuminen pidetään keskiviikkona 13.9. Kampuksen kentällä klo 16.00.

Harjoitustoiminta käynnistyy Jaguarsin miesten peruskurssilla Vehkahallilla samana iltana klo 20.00. Kurssi järjestetään keskiviikko- ja torstai-iltaisin klo 20.00 – 21.45.

Kurssin rakenteessa on huomioitu, että korkeakouluopiskelijoilla saattaa torstaisin olla muitakin rientoja, joten osallistuminen jokaiselle treenikerralle ei ole pakollista.

Et tarvitse aiempaa kokemusta lajista. Mukaan tarvitset urheiluun sopivat vaatteet, lenkkarit tai nappikset ja juomapullon.

Ilmoittaudu kurssille tai kysy lisätietoja Jaguarsin miesten päävalmentajalta Vesa Peltolalta whatsapilla tai tekstiviestillä: 040 749 4493

Joukkueen suunnitelma

Joukkuetta ollaan perustamassa Jyväskylän isoimman opiskelijaseuran Liikunnan Riemun alle, toimien läheisessä yhteistyössä Jyväskylä Jaguarsin kanssa.

Joukkueeseen ovat tervetulleita sekä JYU- että JAMK-opiskelijat.

Ajatus on osallistua vuoden 2023 puolella järjetettävään paikalliseen Jaguars Football Leagueen, sekä keväällä pelattavaan Korkeakoulujen SM-sarjaan. Mikäli kokoon saadaan paljon opiskelijoita sekä JYUsta että JAMKista, on mahdollista, että keväällä järjestetään myös Jyväskylän korkeakoulujen välinen näytösottelu.

Toiminnassa pidetään tärkeänä matalaa kynnystä ja opiskelijalle ystävällistä budjettia.

Joukkueen toimminasta antaa lisätietoja Joonas Laurila: +358 44 0547192