- Ajankohtaista, jaguars, miehet

Kohti Beast Bowlia – JFL Draft Recap

JFL eli Jaguars Football Leaguen runkosarjan kaksi parasta joukkuetta Venoms ja Rymypojat etenivät lauantaina 14.3. klo 18.30 Killerillä pelattavaan Beast Bowl I -finaaliotteluun.

Täpärästi kolmanneksi jääneen Renegadesin pelaajat draftattiin osaksi Venomsin ja Rymypoikien rostereista myöhään keskiviikkoiltana.

Taivassalo ja Hyvärinen ykköskierroksen varaukset

Kakkoseksi maalieron perusteella jäänyt Rymypojat oli ensimmäisenä varausvuorossa ja kiinnitti odotetusti riveihinsä nuoren pelinrakentajan Mikael Taivassalon. Venoms käytti ykkösvarauksensa Matti Hyväriseen, joka toimi Renegades-puolustuksen lukkona ja tukimiehenä.

Linjamiesten tärkeys näkyi seuraavilla kierroksilla

Toisella ja kolmannella kierroksella molemmat joukkueet täydensivät linjamiehistöään. Mikko Punkari draftasi Rymypoikiin Vilho Bernitzin ja Heikki Pesosen. Matias Hämäläinen kiinnitti Venomsin riveihin Matti Niemen ja Jussi Koistisen.

Viimeiset varaukset käytettiin takakentän pelaajiin

Neljännellä kierroksella Venoms varasi itselleen Renegadesin parhaan pistemiehen, keskushyökkääjä Niko Ollikan. Viimeisen varausvuoronsa joukkue käytti laitahyökkääjä/kulmapuolustaja Jan Rusilaan.

Rymypojat täydensi niin ikään laitahyökkääjistöään kahdella hyvin eri tyyppisellä nuorella pelaajalla kun vikkelä Veeti Vehkala ja ulottuva Patrick Blomqvist draftattiin joukkueeseen.

BeastBowlin alustavat kokoonpanot ja otteluennakko julkaistaan myöhemmin