- Ajankohtaista, featured, jaguars, miehet

Miesten joukkue palkitsi parhaitaan

Jaguarsin miesten joukkue vietti lauantaina kauden päättäjäisiä ja palkitsi samalla parhaat pelaajansa.

Vuoden tulokas – Mikael Taivassalo

Vuoden tulokkaana palkittiin pelinrakentaja Mikael Taivassalo. Taivassalo missasi kauden avauksen Oulua vastaan flunssan vuoksi. Kahdessa seuraavassa ottelussa Panthersia ja Spartansia vastaan hän jakoi peliajan Akseli Syrjäsen kanssa. Päätösottelun Kuopiota vastaan hän pelasi kokonaan heittäen ottelussa seitsemän hänen kautensa kahdeksasta touchdownista.

Vuoden linjamies – Matti Niemi

Vuoden linjamiehenä palkittiin hyökkäyksessä oikeana tacklena pelannut Matti Niemi.

Niemen hyvät blokit mahdollistivat Jaguarsin juoksuhyökkäyksen avainpelit. Niemi auttoi joukkuetta myös puolustuksen endinä sekä joukkueen lentopotkaisijana.

Vuoden puolustaja – Kristian Luukkonen

Vuoden puolustajaksi valittiin Kristian Luukkonen. Pääasiassa takapuolustajana pelannut Luukkonen oli joukkueen varmimpia taklaajia, jonka lisäksi tilille kertyi viime vuoden tavoin tukku syötönkatkoja.

“Krisse” jeesasi Jaguarsia myös hyökkäyksen puolella tehden touchdownin laitahyökkääjänä ja keskushyökkääjänä.

Vuoden hyökkääjä – Veeti Vehkala

Vuoden hyökkääjänä palkittiin nuori laitahyökkääjä Veeti Vehkala. Siinä missä moni muu hyökkäyksen avainhahmo keskittyi välillä puolustamiseen tai missasi osan matseista, oli Vehkala mukana lähes kauden jokaisella hyökkäysdrivella. Hän keräsi läpi kauden eniten kiinniottoja koko joukkueessa ja kirjautti yhteensä neljä touchdownia. Auttoi joukkuetta myös kulmapuolustajana, kun käsky kentälle kävi.

TEAM MVP – Akseli Syrjänen

Joukkueen tärkein pelaaja ei liene Jaguarsin otteluita seuranneille suuri yllätys. Akseli Syrjänen kantoi alkukaudesta vastuuta joukkueen hyökkäyksen selkärankana, toimien kauden avauksessa pelinrakentajana pikaisella komennuksella Oulu Northern Lightsia vastaan. Vastaavaan tiukkaan tilanteeseen hän joutui Pirkkala Spartansia vastaan, jolloin hän joutui toimimaan myös hyökkäyksen pelien kutsujana. Hyökkäyksessä hän onnistui maalinteossa sekä heittäen että juosten ja otti komeita koppeja myös laitahyökkääjänä. Puolustuksessa Syrjänen teki tärkeitä taklauksia, poimi syötönkatkoja ja palautti vastustajan maaliin myös vastustajalta revityn pallon.

VUODEN PETO – AKSELI SYRJÄNEN

Vuoden Peto -kiertopalkinto jaetaan hieman eri periaatteella kuin muut kategoriat. Sen myötämisestä päättää itse parhaaksi näkeminsä perustein edellisen vuoden Vuoden Peto -palkinnon saaja.

Viime vuonna Vuoden Peto-palkinnon sai Kristian Luukkonen, joka päätyi valitessaan samaan nimeen, kuin valmennus Team MVP:tä pohtiessaan.

Onnea ja Iso Kiitos kaikille palkituille! Olette olleet arvokkaita paitsi otteluissa, myös harjoituksissa, joissa olette aktiivisesti auttaneet, valmistaneet ja vieneet koko joukkuetta eteen päin!

JAGUARS – TRY OUTS viikolla 43

Jaguarsin miesten ja naisten joukkueet järjestävät try outit uusille pelaajille viikolla 43. Try outit pidetään tiistaina 20.10. Kuokkalan Graniitissa sekä keskiviikkona 21.10. ja torstaina 22.10. Hippoksen alakerran jalkapallotilassa.

Tervetulleita ovat kaikki yli 16-vuotiaat ikään ja sukupuoleen katsomatta Lisäinfoa try outeista ensi viikolla!