- Ajankohtaista, featured, jaguars, nuoret

Jyväskylään SM-hopeaa U15- ja U17-ikäluokissa

Jyväskylä Jaguarsin U15-nuoret pelasivat lauantaina 26.9. SM-kullasta Helsinki East City Giantsia vastaan. Itä-Helsingin jättiläiset eivät jättäneet itse ottelussa paljoakaan jossiteltavaa, vaan voittivat finaalin selkein 58-0 lukemin.

Ikäluokan 11 vs. 11 ja 7 vs 7 SM-sarjoihin osallistuivat Jaguarsin ja ECG:n lisäksi Seinäjoki Crocodiles, Espoo Devils, Porvoon Butchers, Helsinki Roosters, Sipoo Bulldogs ja Tampere Saints.

Vaikka kirkkain mitali meni oikeutetusti vahvemmalle ECG:lle, voi Jaguarsin suoritusta pitää kovana. Päävalmentaja Vesa Peltolan muutama vuosi sitten kokoama joukkueen runko on pelannut pitkään yhdessä. Vielä viime vuonna joukkue hävisi SM-sarjassa kaikki ottelunsa. Joukkueen kokoon saaminen kovaan 11 vs 11 -sarjaan ja usean Vaahteraliigaseuran yläpuolelle sijoittuminen kertoo pelaajien ja sen taustatekijöiden vahvasta sitoutumisesta tekemiseen.

Jyväskylään saatiin SM-hopeamitaleja myös viikko sitten, kun Seinäjoki Crocodilesin ja Jyväskylä Jaguarsin yhteisjoukkue Dragons pelasi U17-ikäluokan finaalissa Helsinki Roostersia vastaan. Ensimmäisen puoliajan lopussa tilanne oli tiukka 14-7. Toisella jaksolla Dragonsin hyökkäys ei kuitenkaan onnistunut enää pisteidenteossa ja kun kotijoukkue Roosters maalasi kahdesti, ripustettiin kultamitalit kukkojen kauloihin 28-7 lukemin.