- Ajankohtaista, featured, jaguars, miehet

MIESTEN TRY OUTS LOKAKUUSSA

Jaguarsin miesten joukkue hakee uusia tulokkaita riveihinstä. Joukkueen tavoite on pelata kesällä 2020 kakkosdivisioonassa. Sarjataso sopii hyvin uusille rookieille. Joukkue järjestää lokakuussa kaikille yli 17-vuotiaille avoimet ja maksuttomat kokeilupäivät eli Try outit.

Try outeissa kokeneemmat pelaajat osallistuvat harjoitteluun ja opastavat uusia tulokkaita, joten nyt on todella otollinen tilaisuus hypätä mukaan toimintaan.

  • Pelipaikkoja löytyy kaiken kokoisille
  • Aiempaa kokemusta lajista tai sääntötuntemusta ei tarvita
  • Aiempi urheilu- ja liikuntatausta auttaa, mutta ei ole välttämätön. Kahdeksassa kuukaudessa ehtii kunnollekin tapahtua ihmeitä.

Mitä tarvitset?

Try outit pidetään ulkona, tekonurmialustalla. Sään mukainen ulkoiluvaatetus ja juomapullo ovat välttämättömät. Alustalla pitävät parhaiten tekonurmikengät, mutta esim hallinappikset, nappikset tai lenkkitossut käyvät myös alkuun.

Keskiviikkona 9.10. Jaguars osallistuu Korkeakouluopiskelijoille tarkoitettuun Liikunta Aproon. Tämän jälkeen 10.10. Jaguars järjestää ensimmäsen kaikille avoimen Try out-päivän Kuokkalassa Yrttisuon kentällä. Syyslomaviikon jälkeen Try outit jatkuvat Vehkalammen kentällä ma 21.10, ke 23.10 ja to 24.10. Harjoituksen alussa kertaamme edellisen kerran sisällön lyhyesti. Osallistuminen kaikkiin kertoihin on toivottavaa, mutta ei siis välttämätöntä.

Tsekkaa myös mitkä fiilikset pelaajillamme on ollut jenkkifutista aloittaessa:

[display-posts category=”rookie-tarinat” image_size=”thumbnail”]