- Ajankohtaista, featured, naiset

Otteluennakko Jyväskylä Jaguars – Helsinki Roosters 30.6.2024

Runkosarjan toinen kierros alkaa Jaguarsin osalta Roostersia vastaan ja ottelusta odotetaan ennalta tiukkaa vääntöä. Ensimmäinen kohtaaminen päättyi lukemiin 20-0 Roostersille.  Tästä ottelusta on kulunut jo hetki, sillä kyseinen peli pelattiin jo toukokuun alussa.

Sunnuntain ottelussa molemmat joukkueet haluavat saada pisteitä tehtyä ja kirjata voiton nimiinsä. Tulevien viikkojen ottelut ratkaisevat mitkä joukkueet nähdään tänä vuonna välierissä. Steelers ja Wolverines ovat vahvoilla ensimmäisen kierroksen perusteella. Tällä hetkellä sarjataulukossa tasapisteillä olevilla Jaguarsilla, Roostersilla sekä Crocodilesilla ovat alkukauden keskinäisten pelien voitot menneet ristiin. Runkosarjan toisella kierroksella nähdään useana viikonloppuna otteluita, joista jokainen joukkue haluaa varmasti viedä pisteet kotiin. 

Roostersin takakentällä pelaava Veera Naumanen odottaa viikonlopun ottelua; ”Jaguarsia vastaan on odotettavissa reilu peli ja molemmat joukkueet ovat varmasti ehtineet hioa kuntoon omia pelejään. Viime otteluun Jaguars tuli melko kapealla rosterilla, mutta tarjosivat silti hyvän vastuksen. Nyt Jyväskylä pelaa kotonaan, joten se tuo varmasti oman lisämausteensa otteluun. Innolla jään seuraamaan, mitä ensimmäinen peli pienen tauon jälkeen tuo tullessaan. Joka tapauksessa odotan valmistautunutta ja rehtiä joukkuetta vastaamme ensi viikonloppuna!”

Jaguarsin hyökkäyksen linjapelaaja #79 Jenni Patana uskoo Jaguarsin mahdollisuuksiin sunnuntain ottelussa; ”Ykkösdivari on ollu viime vuoden tapaan yllättävän tasainen, joten jokaisella ottelulla sekä pisteellä on tässä kohtaa merkitystä. Meidän kauden eka peli oli nimenomaan Roostersia vastaan, jolloin a) osa omista virheistä meni täysin kauden ekan pelin piikkiin, ja b) ei ollut tälle kaudelle vielä filmiä nähtävillä. Uskallan kuitenkin väittää, että Roosters on täysin voitettavissa, kunhan pidetään omat virheet minimissä ja saadaan hyökkäyksellä maalilinjaa puhkottua. Roosters tarjoilee vastaan nopean puolustuksen linjan sekä hyvät jalat omaavan pelinrakentajan, joten sekä meidän hyökkäyksen ja puolustuksen on osattava reagoida näihin. Tulossa on varmasti tuttuun tapaan tiukkaa vääntöä ottelun voitosta.”

Jaguarsin #79 Jenni Patana on näyttänyt koko kauden vahvoja otteita linjan molemmin puolin. Kuva: Nea Törmänen

Ensimmäistä kauttaan pelaava Jaguarsin hyökkäyksenlinjan #70 Viivi Kekäläinen;”Fiilis ja yhteishenki joukkueessa on mahtava, ja oon päässyt nauttimaan täysillä elämäni ensimmäisistä jefupeleistä. Parasta tässä on se, että joka pelissä pääsee oppimaan uutta ja kehittämään itseään. Meillä on sisukas joukkue, ja tullaan varmasti runkosarjan toisella puoliskolla koventamaan otteita ja parantamaan peliä!”

Rookie #70 Viivi Kekäläinen on päässyt kehittymään huimaa tahtia kesän peleissä. Viivin voi nähdä Jaguarsin linjassa sekä hyökkäyksen että puolustuksen ollessa kentällä. Kuva: Ismo Karttunen

Roostersin päävalmentaja Anni Kivikataja lähtee Jyväskylään hyvällä fiiliksellä; ”Kohtaamme nyt omaa peliään kehittäneen ja muokanneen Jaguarsin joukkueen toista kertaa tällä kaudella. Vaikka rosterit ovatkin jokseenkin samat, emme voi odotta samankaltaista kohtaamista kuin kauden alussa. Suuntaamme Jyväskylään ehdottomasti taistelumielellä ja päänahkaa hakemaan.”

Jyväskylä Jaguarsin keskushyökkääjien valmentaja Eetu Markkanen lähtee sunnuntaihin luottavaisin mielin; ”Kauden avauspeli Roostersia vastaan oli tiukka ja meillä oli pitkään voiton avaimet käsissämme. Viime kohtaamiseen verrattuna olemme ehtineet hioa hyökkäystä tehokkaammaksi ja suorittaminen on ylipäätään kauden mittaan tullut vakaammaksi. Kotietu puolellamme voi tätä kohtaamista lähestyä luottavaisin mielin!”

Nappaa kaverit mukaan ja tule kannustamaan Jaguars voittoon!

Jyväskylä Jaguars – Helsinki Roosters su 30.6. klo.14.00, Vaajakosken urheilukenttä

Liput 5/3 €, alle 12-vuotiaat ilmaiseksi sisään.

Paikalla kioski, maksuvaihtoehtoina käy kortti sekä käteinen.

Kansikuva: Carolina Hakala