- Ajankohtaista, featured, naiset

Otteluennakko: Jyväskylä Jaguars – Wasa Royals 15.7.

Jaguars-naiset saavat kauden viimeisessä runkosarjaottelussa lauantaina 15.7. vastaansa Wasa Royalsin. Edessä on epäilemättä yksi tämän kauden jännittävimmistä kohtaamisista, sillä pelissä on poikkeuksellisen kovat panokset: molemmat joukkueet taistelevat paikastaan välieriin.

Kulunut kausi on kaiken kaikkiaan ollut harvinaisen tasainen, eikä helppoja voittoja ole ollut tarjolla yhdellekään joukkueelle. Helsinki Roosters on jo varmistanut neljällä voitetulla ottelulla paikkansa finaaliin, mutta sekä Jaguars, Royals että Eagles ovat kukin keränneet tähän mennessä tismalleen saman pistesaaliin. Kaikki kolme ovat voittaneet runkosarjan aikana kaksi ottelua ja hävinneet kolme.

Jaguarsin ja Royalsin edellinen kohtaaminen Vaasassa päättyi Jaguarsin tiukkaakin tiukempaan voittoon pistein 6-0. Näistä lähtökohdista voimme luvata, että edessä on jännittävä kamppailu, johon molemmat joukkueet lähtevät voitonnälkäisinä.

Jaguars-valmennus lupaa kesän kovinta vääntöä

Jaguarsin päävalmentaja Lasse-Matti Nieminen kommentoi, että Vaasaa vastaan lähdetään pelaamaan haastavasta tilanteesta, mutta silti täynnä voitontahtoa: 

“Loukkaantumiset ovat ikävästi rokottaneet joukkueemme iskukykyä ja Vaasa on parantanut hienosti pelaamistaan kauden aikana. Meidän porukalla on kuitenkin nälkää ja tahtoa laittaa kaikki peliin runkosarjan viimeisessä ja ratkaisevassa pelissä. 

Vaasa on voitettavissa tarkalla puolustuspelaamisella ja onnistumisilla hyökkäyksessä niin, että pystymme hallitsemaan kenttäasemaa ja pelikelloa. Luvassa on varmasti tämän kesän kovin vääntö, mutta meidän pelaajat ovat hienosti ottaneet roolia molemmilla puolilla palloa ja olen varma, että nyt puristetaan viimeiseen sekuntiin asti täysillä ja jätetään kaikki kentälle.”

Myös Vaasa tahtoo jatkaa voittojen tiellä

Royalsin päävalmentaja Pasi Roimela kertoo, että joukkue on saanut alkukauden tappioputken jälkeen hyökkäyksensä rullaamaan ja vaasalaisia on vaikea pysäyttää. 

“Meillä on alla kaksi tiukkaa taisteluvoittoa. Ensimmäiset kolme ottelua kääntyivät todella pienillä marginaaleilla vastustajalle, ja haluamme ehdottomasti jatkaa tällä voittojen tiellä ja ottaa kakkospaikan runkosarjassa. 

Viime kohtaamisessa päästimme Jaguarsille vain yhden TD:n, mutta oma hyökkäys ei toiminut ja jäimme nollille. Silloin ei voi haaveilla voitosta. Nyt hyökkäys rullaa monipuolisesti ja meitä on vaikea pysäyttää.”

Tule seuraamaan runkosarjan viimeistä ottelua paikan päälle Viitaniemeen 

Tule kannustamaan naaraspedot voittoon paikan päälle Viitaniemeen lauantaina 15.7. Ottelu potkaistaan käyntiin klo 13.

Pääsyliput: 5e/3e, alle 12-vuotiaat ja kannattajajäsenet ilmaiseksi. Pääsyliput ostetaan sisäänkäynniltä.

Kioski palvelee yleisöä koko ottelun ajan. Maksuvälineenä käy kortti sekä käteinen.

Uutisen pääkuva: Ukko Juntunen Photography