- Ajankohtaista, jaguars, miehet

SU 1.8. JAGUARS – VELJMIEHET LIVESTREAM

Sunnuntain 1.8. Jaguars – Veljmiehet -ottelu lähetetään Youtuben kautta Live-stream lähetyksenä.

– Järjestävälle taholle tässä on se pieni riski, että pääsylipun katsomoon ostava fani jää katsomaan matsia kotisohvalta. Etenkin muualle Keski-Suomesta muuttaneet Jaguars-fanit, lomareissuilla olijat sekä vierasjoukkueen kannattajat ovat kuitenkin toivoneet otteluiden streamausta siinä määrin, että kokeilemme sunnuntain Veljmiehet-ottelussa ilmaista lähetystä, Jaguarsin Mikko Punkari kertoo.

Seura on kokeillut pay per view -lähetystä aikoinaan ykkösdivisioonassa. Tuolloin lähetyksen katsojamäärä jäi alle sataan maksaneeseen katsojaan eikä tuloista jäänyt palveluntarjoajan osuuden jälkeen merkittävästi kassaan.

– Esimerkiksi Oulu Northern Lightsin maksuton stream Jaguarsia vastaan tavoitti nyt heinäkuussa yli 1000 katsojaa. Maksuttomuus poistaa myöskin paineita tuotannon laadusta. Kukaan ei ole vaatimassa rahojaan takaisin, mikäli kamera ei pysy pallon perässä joka downilla, Punkari pohtii.

Tuki livelähetyksille ja Syöpäsäätiölle

Jaguars tarjoaa katsojille kuitenkin mahdollisuuden tukea livelähetyksiä vapaaehtoisella kannatusmaksulla. Viiden euron suuruisen kannatusmaksun voi halutessaan maksaa Kide.app -palvelun kautta. Joukkue lahjoittaa Syöpäsäätiön hyväksi 1 euron jokaisesta tapahtumaan myydystä pääsylipusta ja kannatusmaksusta.

– Streamin myötä Keski-Suomen ulkopuolisillakin jenkkifutiksen ystävillä on hyvä tilaisuus osallistua tapahtumaamme ja hyvän tekemiseen, Punkari kertoo.

Ottelu alkaa sunnuntaina 1.8. klo 12.00.

  • Live-stream löytyy Jaguarsin youtube-kanavalta ennen ottelun alkua
  • Vapaaehtoisen kannatusmaksun voi maksaa Kide.app -palvelun kautta