- Ajankohtaista, featured, jaguars, nuoret

U17 yhteisjoukkue pelaa tänään SM-finaalissa, U15-joukkueen finaalipaikka ratkeaa kolikonheitolla

Jaguarsin ja Seinäjoki Crocodilesin yhteisjoukkue Dragons pelaa tänään sunnuntaina U17-SM-finaalissa Helsinki Roostersia vastaan.

Ottelu alkaa klo 15 ja on katsottavissa streamina:

https://www.youtube.com/watch?v=9FD9MxDS07s

Dragons pelasi hyvän runkosarjan, mutta finaalivastustaja Roosters voitti joukkueiden keskinäisen kohtaamisen.

U15-finaalipaikka ratkeaa kolikon heitolla

Jaguarsin U15-joukkue sijoittuu runkosarjassa joko toiseksi tai kolmanneksi. Joukkue pelasi lauantaina runkosarjan voittanutta Helsinki East City Giantsia vastaan ja kärsi 26-70 tappion.

Joukkue pelasi kohtalaisen hyvää puolustusta ja onnistui yllättämään jättiläiset heittopeleillä. Jyväskylän akilleen kantapäänä oli kuitenkin lentopotkupelaaminen. Jaguars ei saanut pitkiä aloitussyöttöjä lentopotkaisijalleen ja ECG rankaisi kotijoukkuetta tästä mm. kahdella touchdownilla. Ilman lentopotkuja Jyväskylä ei kyennyt myöskään pelaamaan kenttäasetelmasotaa vaan päästi jättiläiset kentälle käytännössä aina siitä, mihin oma hyökkäys pysähtyi.

Jaguars saattaa päästää haastamaan ECG:n vielä finaalissa. Jaguars ja Crocodiles keräsivät runkosarjassa yhtä monta voittoa ja voittivat kertaalleen toisensa. Näin ollen joukkueiden keskinäinen järjestys runkosarjassa sekä myös finaalipaikka, ratkeaa liittohallituksen valvonnassa suoritettavassa kolikonheitossa.