- Ajankohtaista, jaguars, miehet

Venoms lähtee takaa-ajoon toisella JFL-kierroksella

Ensimmäinen kierros pähkinänkuoressa

JFL:n historiallinen ensimmäinen kierros pelattiin sunnuntaina 23.2. Kierroksen ehdoton MVP oli Rymypoikien joukkueeseen draftattu keskushyökkääjä Onni Pulkkinen, joka juoksi useamman huikean touchdownin siivittäen joukkueensa kahteen voittoon. Pulkkisella on ennen JFL:ää kokemusta korkeakoulujenkkifutiksesta. Pulkkisen lisäksi ennakkoluulottomasti pelanneet Tiimiakatemian omat pojat loistivat päivän otteluissa napaten mm. muutaman huikean syötönkatkon.

Rymypojat käytti puolustuksessaan “vain” kahta takakentän pelaajaa ja pystyi pitämään vastustajia paremmin juoksupelit kurissa.

Renegadesin ja Venomsin välisessä iltaottelussa “vierasjoukkue” joutui pelaamaan käytännössä ilman keskushyökkääjää. Renegades sai mukavasti onnistumisia Mikael Taivassalon heitoilla ja Niko Ollikan hyvillä juoksuilla ja voitti ottelun lopulta komeasti 24 – 16.

Rymypojat – Renegades 32 – 20
Venoms – Rymypojat 12 – 38
Renegades – Venoms 24 – 16

Toinen kierros sunnuntaina 8.3. Venoms lähtee takaa-ajoon

JFL:n toinen kierros pelataan tänään sunnuntaina Killerin kuplassa sekä Hipposhallissa. Avauskierroksen ottelunsa hävinnyt Venoms saa uusina pelaajina riveihinsä Jaguarsin aloittavan sentterin Tatu Tuomisen ja puolustuksen linjamiehen Jesse “Ringbom” Ringborgin. Takakenttä on myös hyvin eri näköinen Akseli “Skinny Shady” Syrjäsen ja Matias Hämäläisen täydentäessä rosteria. Näiden vahvistusten myötä Venomsia ei juuri kannata arvioida avauskierroksen esitysten perusteella.

Venomsin pelinrakentaja Mathias Suutarilla on toisella kierroksella hyökkäyksessään paljon uusia aseita.

Myös Renegadesin rosteri täydentyy. Toipilaina olleet Veeti Vehkala ja Heikki Pesonen sekä U17-joukkueessa pelaava, miesten kanssa harjoitellut Aapo Taipale täydentävät joukkuetta. Toipilaana ensimmäisellä kierroksella ollut linjamies Jussi Koistinen draftattiin myös Renegadesin rosteriin.

Rymypojat jatkavat Tiimiakatemian pelaajien ja avauskierrokselta tuttujen vahvistusten voimalla.

-Muut joukkueet ovat vahvistuneet, mutta pelaavat todennäköisesti myös fiksummin. Viime kierroksella vastustajat käyttivät meitä vastaan kolmea takakentän pelaajaa. Se avasi Pulkkisen Onnin juoksuille hyvin tilaa. Oletan, että emme pääse tänään yhtä helpolla vaan joudumme myös heittämään palloa, Rymypoikien pelinrakentaja Mikko Punkari spekuloi.

Sunnuntain ottelut

  • Venoms vs Renegades klo 13.45 @ Killeri
  • Rymypojat vs Venoms klo 15.30 @ Killeri
  • Renegades vs Rymypojat klo 21.15 @ Hipposhalli

Tilanne ensimmäsen kierroksen jälkeen

JoukkueVoitotTappiotTehdytPäästetytMaaliero
Rymypojat20703238
Renegades114448-4
Venoms022864-36