- Ajankohtaista, jaguars, miehet

Jaguars harjoitteli lauantaina Razorbacksin kanssa – Kauteen alle kaksi viikkoa

Jyväskylä Jaguarsin miesten joukkue harjoitteli lauantaina 4.7. Viitaniemessä yhdessä Lappeenranta Razorbacksin kanssa. “Sikalauma” pelaa tällä kaudella jyväskyläläisten kanssa samassa sarjassa, mutta eri lohkossa. Sateinen sää toi oman lisämausteensa scrimmageen.

– Helteisen alkukesän johdosta vesikelin treenit ovat olleet vähissä. Nyt saatiin tuntumaa myös saippuapalloon. Yllättävän hyvin sopeuduimme vaikka hyökkäyksen takakentällä on paljon nuoria pelaajia, hyökkäyksen valmentaja Mikko Punkari arvioi. Videolta nähtiin hyvin, mitä pitää vielä parin viikon aikana terottaa.

– Paljon hyviä juttuja, mutta paljon vielä vastuissa parannettavaakin, puolustuksen valmentaja Matti Hyvärinen analysoi.

Päävalmentaja Jussi Kangas oli tyytyväinen joukkueen ilmeeseen.

-Paljon hyvää vesikelin treeniä, heittoja kiinni, hyviä juoksuja, linjalla hyviä liikkeelle lähtöjä. Etenkin puolustuksessa pystyttiin korjaaman linjan tekemistä ja takakenttä toimi hyvin. Voin ylpeänä sanoa, että meillä on upea joukkue. Kaksi seuraavaa viikkoa, tarvitaan vielä ihan jokaista, jotta ollaan valmiina Pohjoisen reissuun.

Miesten joukkue alkaa hitsautua yhteen myös kentän ulkopuolella

-Nuorimmat pelaajamme ovat 18-kesäisiä ja kokeneimmat ukot syntyneet 70-luvulla. Mukana on konkaripelaajia, nuoria junioreita sekä täysin uusia vanhempia tulokkaita. Yhteiset jutut, huumori ja henki on alkanut nyt koronatauon jälkeen löytyä ja alamme todella olla samaa joukkuetta, Kangas kertoo.

  • Jaguars avaa kautensa lauantaina 18.7. vierasottelulla Oulu Northern Lightsia vastaan.
  • Ensimmäinen kotiottelu pelataan la 25.7. Viitaniemessä Lahti Panthersia vastaan.

Artikkelin kuva: Jussi Koistinen