- jaguars, nuoret

Jaguarsin ja Crocodilesin yhteisjoukkue Dragons sunnuntaina U17 SM-sarjan välierässä

Jyväskylä Jaguarsin ja Seinäjoki Crocodilesin yhteisjoukkue pelaa sunnuntaina 29.8. pääsystä U17-sarjan SM-finaaliin.

Joukkue pelasi runkosarjassa viisi ottelua, joista se voitti neljä ja sijoittui kolmanneksi. Ainut tappio tuli Helsinki Roostersille 12-6.

Sunnuntain välierässä Dragons kohtaa juuri Roostersin. Joukkueilla on yhteistä historiaa jo viime vuodelta, jolloin ne kohtasivat U17-finaalissa. Roosters oli tuolloin vahvempi numeroin 28-7. Toisessa välieräparissa kohtaa runkosarjan tappiottomalla pelillä voittanut Helsinki East City Giants ja neljänneksi sijoittunut Porvoon Butchers.

U15 janoaa avausvoittoa

Jaguarsin ja Kuopio Steelersin yhteisjoukkue Bloodhounds on ehtinyt pelata kolme ottelua. Espoo Devilsiä ja Seinäjoki Crocodilesia vastaan joukkue joutui taipumaan lopulta suurella erolla. Helsinki Wolverinesia vastaan joukkue taisteli tasaisemmin, mutta hävisi 26-12.

Sunnuntaina 29.8. Bloodhoundsilla on hyvät mahdollisuudet ottaa Palokassa SM-sarjan avausvoitto Porvoon Butchersia vastaan, sillä porvoolaiset eivät ole onnistuneet vielä avaamaan voitto- tai pistetiliään. Ottelu alkaa klo 13.00. Runkosarjan päätöskierroksella 5.9. Bloodhounds kohtaa puolestaan kivenkovan Helsinki ECG:n.

U13 hamuaa pudotuspeleihin

Jaguarsin U13-ikäluokka on voittanut pelaamistaan neljästä ottelusta kaksi. Runkosarjan päätöskierroksella lauantaina 28.8. joukkue kohtaa Helsinki Wolverinesin. Voitto nostaisi jyväskyläläiset sarjataulukon kolmannelle sijalle.

Pudotuspelipaikka voi teoriassa luisua Jaguarsin ulottumattomiin, mutta se edellyttäisi Jyväskylän tappion lisäksi sitä, että Wasa Royals yllättäisi sarjaa puhtaalla pelillä johtavan East City Giantsin.