- featured, jaguars

Keikkahommia tarjolla jenkkifutiksen parissa

Jaguars järjestää kesällä 2024 paikallisen U12-JEFULIIGAn. Liigan ja lajin mainostamiseksi teemme koulukäyntejä Jyväskylän alakouluissa, joissa esitellään jenkkifutista. Käynnit pyritään toteuttamaan kahden vetäjän voimin. Usein myös liikunnanopettaja on paikalla.

Loppukeväällä ja kesällä saatamme tarvita myös harjoituksiin säännöllistä tai keikkaluontoista valmennusapua. Koulukäyntien tekijöiltä ja valmennuksessa mukana olevilta edellytetään rikosrekisteriotteen tilaamista ja esittämistä.

Seuramme joukkueet tarvitsevat myös tuomareita kesän ottelutapahtumissa. Tuomarointiin saa perehdytyksen, ja sen voi aloittaa paikalta, jossa seuraat itsellesi tutun pelipaikan pelaajia.

Voit ilmoittautua myös, jos miesten ja naisten ottelutapahtumissa toiminta eri rooleissa (huolto, selostus, dj, ketjujengi, grilli- tai kioskimyynti, lipunmyynti, järjestyksenvalvonta, oheisohjelma, videokuvaus, tilastointi) kiinnostaa sinua kesällä. Katsotaan yhdessä ruutu, joka on sinulle sopiva.

Ilmoita kiinnostuksestasi (et sitoudu vielä mihinkään)

Voit ilmoittaa kiinnostuksestasi keikkahommiin alla olevalla lomakkeella. Tietosi jättämällä et sitoudu vielä mihinkään. Ilmoittautuneet lisätään mukaan koulukäyntiringin, valmennusringin, tuomariringin tai miesten gamdaycrewn yhteydenpitokanaviin, jossa keikkojen jakaminen ja vastaanottaminen tapahtuu.

Valmennus- ja koulukäyntitehtävissä toiminta edellyttää rikosrekisteriotteen tilaamista ja esittämistä.