- Ajankohtaista, featured, jaguars, miehet

Miesten joukkueella Try-out 7.2. + avoimet treenit helmikuussa

Miesten joukkue järjestää SuperBowl-viikolla yli 17-vuotiaille tarkoitetun maksuttoman lajikokeilun Vehkahallissa keskiviikkona 7.2. klo 20.30.

Football players come in all sizes!

– Jenkkifutiksessa tarvitaan kaiken kokoisia pelaajia. Kentän laidoilla tarvitaan nopeutta ja ketteryyttä. Kentän keskustassa taas voimaa ja räjähtävyyttä. Uudet pelaajat ovat tervetulleita jokaiselle paikalle, mutta etenkin tuonne keskustaan toivoisin vielä joukkueeseemme lisää kilpailua pelipaikoista, Jaguarsin päävalmentaja Vesa Peltola kertoo.

– Jenkkifutiksessa voi päästä vielä todella pitkälle, vaikka aloittaisikin lajin vasta aikuisiällä. Jos aiemmasta urheilutaustasta löytyy esimerkiksi kamppailulajeja, painia, kuntosaliharjoittelua, crossfittiä, kuulantyöntöä, kiekon- tai moukarinheittoa, jääkiekkoa, rugbya tai koripalloa, niin tausta antaa todella hyvät valmiudet jenkkifutiksen fyysisemmillekin pelipaikoille, Peltola luettelee.

Try out keskiviikkona 7.2. – Maksuttomat treenit jatkuvat helmikuun ajan

Try out pidetään keskiviikkona 7.2. Vehkahallissa klo 20.30. Et tarvitse aiempaa tietämystä jenkkifutiksesta. Ota mukaasi:

  • Nappikset tai lenkkarit (tekonurmialusta)
  • Urheiluun sopiva vaatetus, jolla tarkenet Vehkahallissa
  • Oma juomapullo
  • Asennetta!

Try outin jälkeen Jaguarsin keskiviikkotreenit jatkuvat Vehkahallissa maksuttomina helmikuun ajan. Parhaimman startin saat hyppäämällä mukaan ke 7.2. mutta jos olet tuolloin estynyt, voit hypätä mukaan myös helmikuun muina keskiviikkoina.

Ilmoittaudu tai kysy lisää Vesa Peltolalta tekstiviestillä tai whatsapp-viestillä:

+358 40 749 4493

Mietityttääkö? Lue arkistoistamme, mitä jenkkifutarit ovat miettineet ennen omia ensimmäisiä treenejään: