- Ajankohtaista, jaguars, miehet

Miesten kokeilupäivät sujuivat hyvin – Offseason käynnistyy Ke 30.10. palaverilla ja treeneillä

Jaguarsin miesten kokeilupäivät sujuivat hyvin. Neljän kokeilupäivän aikana mukana oli yli 15 uutta tulokasta ja kentille paluuta tekevää jenkkifutaria. Erityisesti nuoria, nopeita tulokkaita saapui Try outiin ilahduttavan paljon.

-Viime kauden runkopelaajat panostivat kokeilupäivien markkinointiin ja järjestämiseen hienosti. Ilman julisteiden tekoa, levitystä sekä oman kaveripiirin aktivointia ja puskaradiota tulos ei varmastikaan olisi ollut näin hieno.

-Vehkalla harjoitukset saatiin nyt vedettyä jopa 25 pelaajan voimin hyvällä sykkeellä, kun kokeneemmat pelaajamme olivat rookieden mukana omalla esimerkillään. Tämä lokakuu oli hyvä esimerkki siitä, miten hienoja juttuja saadaan aikaiseksi, kun tehdään alusta asti yhdessä, Mikko Punkari kiittelee pelaajia.

Miesten offseason käynnistyy ke 30.10.

Miesten offseason käynnistyy keskiviikkona 30.10. Hipposhallin alakerran jalkapallotilassa. Tätä ennen joukkue pitää palaverin klo 19.00 Hipposhallin auditoriossa. Osallistumista toivotaan kaikilta uusilta ja vanhoilta pelaajilta, jotka aikovat pelata ja/tai harjoitella Jaguarsin miesten ryhmässä.

-Kokeilupäiviltä tuli mukaan komeasti porukkaa ja offseason päästään aloittamaan hyvällä sykkeellä. Keskiviikon palaverissa käydään vielä läpi joukkueen miesmäärää, yhteisiä asioita, valmentajatilannetta ja pelaajien toiveita esimerkiksi farmiyhteistyöstä. Kakkosdivisioonaan ilmoittautumisen deadline on 1.11, joten keskiviikkon palaverin jälkeen meillä pitää olla selkeä kuva paketista ja tulevaan kauteen sitoutuvien pelaajien määrästä, joukkueenjohtaja Anssi Kaikkonen kuvailee.

Marraskuusta alkaen joukkue harjoittelee yhdessä maanantaisin ja keskiviikkoisin. Lisäksi tiistaisin on mahdollisuus mm. juoksutekniikkaa ja kehonhallintaa sisältävään harjoitteluun Kuokkalan Graniitissa yhdessä naisten joukkueen kanssa.

Vielä mukaan?

Vaikka kokeilupäivät hurahtivat jo ohi, ehdit vielä mukaan, jos halua riittää. Syksyllä harjoittelussa keskitytään vielä huolellisesti jenkkifutuksen alkeisiin ja perustekniikoihin. Tule siis mukaan jo vaikka keskiviikkona 30.10. Hipposhallin auditorioon klo 19.00.

Artikkelin kuva: Hilarious Hobbit