- Ajankohtaista, featured, jaguars, naiset

Otteluennakko Jyväskylä Jaguars naiset — Helsinki Wolverines Blue 3.7.2022

Tulevana sunnuntaina Jyväskylä Jaguars naiset saavat vieraakseen Säynätsalon tekonurmelle Helsinki Wolverines Bluen. Jaguarsilla on takanaan voitto Helsinki Roostersista ja tiukka tapio Kotka Eaglesille. Wolverines Blue on taas pelannut kolme ottelua: voitot Helsinki Roostersista ja Kotka Eaglesista sekä tappio Wasa Royalsille. Ottelulle luo jännittävän pohjan se, että viime kausilla joukkueet ovat pelanneet eri lohkoissa ilman yhteisiä kohtaamisia. Lisäksi molemmat joukkueet tulevat takuuvarmasti taistelemaan pisteistä viimeiseen saakka, jotta paikka välieriin olisi askeleen lähempänä.

Jaguarsin päävalmentaja Lasse-Matti Nieminen sekä Wolverinesin päävalmentaja Pekka Lamminsalo odottavat sunnuntain ottelun olevan tasainen ja tiukka. “Runkosarjan lähestyessä loppuaan, tämän kauden I-divisioonasta on muodostumassa todella mielenkiintoinen sarja, jossa kaikilla joukkueilla on vielä matemaattinen mahdollisuus välieriin. Sunnuntain pelissä voi olla merkittäviäkin panoksia lopullisen sijoituksen kannalta. Pelistä odotan siis hyvää ja tasaista mittelöä kahden potentiaalisen playoff-joukkueen välillä.”, Pekka Lamminsalo kommentoi. 

Lasse-Matti Nieminen nostaa esille myös molempien joukkueiden hiljattain Kotka Eaglesia vastaan pelatut ottelut. “Odotan tiukkaa ottelua. Pelasimme Kotkaa vastaan tiukan ottelun, jonka hävisimme ja Wolverines taas vuorostaan voitti Kotkan, kuitenkin ilman murskalukemia. Uskon, että luvassa on hyvin tasaväkinen vääntö, jossa pienet onnistumiset ja virheet tulevat näyttelemään merkittävää roolia.”, Nieminen toteaa. 

Jaguars naisilla on jälleen takanaan kahden viikon tauko, jonka aikana pelikuvioita on hiottu kuntoon. “Bye-viikoilla ollaan keskitytty erityisesti hyökkäyksen kuvioiden tarkentamiseen. Mitään ihmeellisiä taikatemppuja ei olla harjoiteltu, jatkamme saman pelisysteemin hiomista ja pienten virheiden kitkemistä pois.”, Lasse-Matti Nieminen kuvailee. 

Kysyimme molempien joukkueiden päävalmentajilta, keitä pelaajista he nostavat esille sunnuntain ottelua ajatellen. 

Pekka Lamminsalo nostaa esille Wolverines Bluen hyökkäyksen puolelta pelinrakentaja #7 Emmet Lapin, joka on johtanut hyökkäystä ansiokkaasti ja ansaitsee Lamminsalon mukaan tunnustusta hyvästä työstä sekä offseasonilla että kauden aikana. Puolustuksen puolelta hänen mukaansa kannattaa seurata #48 Kristiina Lehtiniemeä, joka pelasi Kotkaa vastaan hienon pelin ja keräsi siellä läjäpäin taklauksia. Lamminsalo uskoo, että sama hyvä tekeminen jatkuu myös Säynätsalossa.

Lasse-Matti Nieminen nostaa esille Jaguarsin pelaajistosta sarjadebyyttiään pelaavan #2 Tanja Raatikaisen, joka on näyttänyt erittäin lupaavia otteita harjoituskaudella, mutta alkukausi jäi ikävästi väliin loukkaantumisen vuoksi. Lisäksi katsojien kannattaa kiinnittää huomiota #22 Inka Heikkisen urakointiini niin hyökkäyksen backina, potkaisijana kuin puolustuksessakin. 

Luvassa on siis jännittävä ottelu, jossa taistellaan pisteistä Jyväskylä Jaguarsin ja Helsinki Wolverines Bluen välillä. Tervetuloa Säynätsalon tekonurmelle sunnuntaina 3.7. kannustamaan Jaguarsit voittoon. Kick-off klo 14:00, tapahtumaan on vapaa pääsy!