- Uncategorized

Pelaajaesittely: Young Guns

Jaguars esittelee lauantain 23.7. kotiturnauksen alla hieman pelaajiaan. Aloitetaan nuoriso-osastosta.

Saulus Vanhatalo RB

Saulus “Sakke” Vanhatalo (artikkelikuvassa) nousi Jaguarsin miesten kokoonpanoon ensi kertaa toissa kaudella. Tuolloin hän juoksi ensimmäisessä ottelussaan reippaasti jaardeja sekä 6 pistettä. Viime kaudella hän oli sekä U17-joukkueen että miesten joukkueen aloittava keskushyökkääjä ja kantoi suurta roolia juoksupeleissä. Tänä kesänä Vanhatalo ei enää mahtunut ikänsä puolesta U17-ikäluokkaan. Keväällä Vanhatalo pelasi U20-sarjassa ja kesällä hän on Jaguarsin ykköskeskushyökkääjä 3. divisioonassa. Avausturnauksen hän aloitti heti komealla 60 jaardin touchdownilla. Lisäksi Vanhatalo pystyy pelaamaan tarvittaessa puolustuksen puolella tukimiehen tontilla.

Emil Mannermaa QB

Kuva: Niko Perälä

Emil “Emppu” Mannermaa pelasi Jaguarsin miehissä ensi kertaa viime kaudella pelinrakentajana ja laitahyökkääjänä. Nuoren maajoukkueissakin esiintynyt Mannermaa on pelannut 2022 SM-sarjaa pelinrakentajana U20- ja U17-luokassa. Jaguarsin miesten pelinrakentajana pelasi avausturnauksessa Mikko Punkari, mutta kotiturnauksessa jyväskyläläisten heittopelin taso noussee Mannermaan käden myötä uudelle tasolle.

Eemeli Tuovinen DB

Tuovisen “jenkkifutissuvun” edustaja nousi Jaguarsin miesten joukkueeseen viime kesänä. Pienestä koostaan huolimatta esitti huikeaa taklauspeliä ja kylmäpäistä heittopuolustusta Jaguarsin hyvin pelanneessa puolustuksessa. Tämän vuoden alku sujunut U20- ja U17-otteluissa ja kausi miehissä alkaa kotiturnauksesta.

Roope Korhonen WR / DB

Roope Korhonen on kulkenut edellä mainitun katraan tavoin Jaguarsin juniorimyllyn läpi. Nuorissa ykköspelipaikka on ollut sisemmän laitahyökkääjän tontti. Debytoi miesten joukkueessa tämän kauden avausturnauksessa, jossa pelasi sekä laitahyökkääjänä että puolustuksen takakentällä. Tilastoihin avausturnauksesta kertyi mm. yksi syötönkatko.

Atte Peltola WR

Kuva: Seinäjoki Crocodiles / @ruutuja_by_jp

Atte Peltola lukeutuu toisen polven jenkkifutaajiin. Esittänyt alkuvuodesta hyviä otteita U20- ja U17-sarjoissa. Nopea laituri, joka pystyy ulottuvuudella voittamaan hienosti kaksinkamppailuja. Debytoi miesten joukkueessa kotiturnauksessa.

VAPAA PÄÄSY!

Lauantain 23.7. turnaukseen on Viitaniemeen katsojille vapaa pääsy, jonka lisäksi kioski palvelee asiakkaita. Tervetuloa kannustamaan nuoria sekä vanhempia Jaguarsin kotiturnausvoittoihin!

Aikataulu

Klo 10.00 Blaze – Wolves
Klo 12.00 Bulldogs – Jaguars
Klo 14.00 Bulldogs – Wolves
Klo 16.00 Blaze – Jaguars