- Ajankohtaista, featured, jaguars, miehet, Uncategorized

VAPAA PÄÄSY: Miesten kotiturnaus la 23.7. Viitaniemessä

Jaguarsin miehet lähtevät kotiturnaukseensa paremmista lähtökohdista kuin Sipoossa pelattuihin avausmittelöihin. Sipoossa 12 pelaajalla urakoineeseen miehistöön saadaan mukavasti täydennystä U17-ikäluokasta. Etenkin pelinrakentajaosasto vahvistuu Emil Mannermaan myötä ja mahdollistaa heittopelin pelaamisen aivan eri tehokkuudella kuin kauden avausmatseissa.

Turnauspäivä alkaa Viitaniemessä klo 10 Joensuu Wolvesin ja ProMesta Blazen kohtaamisella. Molemmat joukkueet nappasivat ensimmäisessä turnauksessa tililleen kaksi voittoa, joten aamusta asti tarjolla on kovaa futista.

Bulldogs vs Jaguars klo 12

Avausturnauksessa Jaguars hävisi ensimmäisen ottelun tiukasti lisäpisteyrityksen erolla ja taipui toisessa ottelussa Joensuu Wolvesille kahdella touchdownilla. Tulevana lauantaina joukkue lähtee hakemaan avausvoittoa Sipoo Bulldogsia vastaan. Sipoolaiset taipuivat avausmatseissa Joensuulle 16-0 ja Blazelle 22-14. Bulldogs väläytteli otteluissa ajoittain myös komeaa heittopeliä, joten Jaguarsin pitää olla valmis puolustamaan juoksujen lisäksi myös heittopeliä vastaan.

Blaze vs Jaguars klo 16

Bulldogs pelaa klo 12 alkavan Jaguars-ottelunsa jälkeen heti toisen matsin putkeen Joensuu Wolvesia vastaan.

Tuon ottelun jälkeen Jaguars lähtee hakemaan revanssia Blazea vastaan. Joukkueiden avausturnauksen tiukka kohtaaminen enteilee tästä kohtaamisesta huikeaa taistelua.

– Uskon, että rosteritäydennystemme myötä pystymme parantamaan ja monipuolistamaan peliämme selkeästi avausturnaukseen verralla. Myös Blaze parantanee kuitenkin enkä usko, että kumpikaan joukkue saa ottelun alussa yhtä halvalla pisteitä kuin Sipoossa, Jaguarsin Mikko Punkari arvelee.

VAPAA PÄÄSY!

Turnaukseen on katsojille vapaa pääsy, jonka lisäksi kioski palvelee asiakkaita.

Aikataulu

Klo 10.00 Blaze – Wolves
Klo 12.00 Bulldogs – Jaguars
Klo 14.00 Bulldogs – Wolves
Klo 16.00 Blaze – Jaguars

Artikkelikuva: Jari Turunen