- jaguars, miehet, nuoret

TRY OUTS 2019 – TULE MUKAAN!Jyväskylä Jaguars järjestää alkuvuodesta try-outeja naisille, tytöille, miehille ja pojille!

Naisten ja yli 15-vuotiaiden tyttöjen alkeiskurssi!

Näistä ensimmäinen on jenkkifutiksen alkeiskurssin kaikille yli 15- vuotiaille tytöille ja naisille. Olit sitten iso, pieni, pitkä, lyhyt, vikkelä, voimakas tai mitä tahansa muuta, joukkueessamme on paikka juuri sinulle!

Kurssille tarvitset mukaan vain liikkumiseen sopivat vaatteet, juomapullon ja innokasta mieltä. Kurssille ei tarvitse ilmottautua erikseen, mutta osallistu toki tapahtumaan Facebookissa ja kutsu kaveritkin mukaan! Jos joku asia ihmetyttää, laita ihmeessä viestiä joko tapahtumaan tai Facebookin yksityisviestillä. Kurssi on ilmainen.

Nähdään alkeiskurssilla!

Alkeiskurssin ajat ja paikat:
tiistai 15.1. klo 19:45 – 22:00, Kuokkalan Graniitti
torstai 17.1. klo 20:15 – 22:00, Hipposhallin alakerta

Kumpikin treenikerta on sisällöltään erilainen, ja ei haittaa, vaikka pääsisit osallistumaan vain toiselle treenikerralle.

P.S. Jos et pääse osallistumaan alkeiskurssille, niin ei hätää! Treenimme ovat avoimia ja kokeilemaan pääsee myöhemminkin. Tällöin toivomme, että laitat viestiä ennen treenejä, jotta osaamme varautua tuloosi. Treenimme ovat talvikautena samoina aikoina kuin alkeiskurssikin.

Miesten, poikien ja alle 15-vuotiaiden tyttöjen try outit

Jaguarsin miesten ja yli 16-vuotiaiden try outit järjestetään SuperBowlin jälkeisessä humussa torstaina 14.2. Hipposhallissa ja lauantaina 16.2. Vehkahallissa.

Samoilla vuoroilla (omana ryhmänään) järjestetään myös Jaguarsin alle 15-vuotiaiden poikien ja tyttöjen try outit. Näissä ikäryhmissä tytöt voivat pelata samoissa sarjoissa poikien kanssa.

Try outien ajat ja paikat:

torstai 14.2. klo 17.00 – 19:00, Hipposhallin yläkerta
lauantaina 16.2. klo 18..00 – 19.30, Vehkahalli