- Ajankohtaista, featured, jaguars, nuoret

JYVÄSKYLÄN SEUDUN U12-JEFULIIGA ALKAA TOUKOKUUSSA

Jyväskylän Seudun U12-JEFULIIGA tekee ensi kesänä paluun ryminällä. Kyseessä on edullinen harrastus joka sopii hyvin sekä tytöille että pojille.

Paikallissarja mahdollistaa osallistumismaksujen pitämisen edullisena. Toiminta käynnistyy toukokuussa torstaina 16.5. klo 16.45 ja jatkuu kesäkuun loppuun asti. Heinäkuussa pidetään taukoa, jotta perheet ehtivät myös lomailla. Toiminta jatkuu taas elokuussa ja jatkuu vielä hetken koulujen alettua.

Viikoittain järjestetään 1-2 harjoitusta / pelitapahtumaa, joissa pelataan sarjan muita joukkueita vastaan. Yksi viikkoharjoituksista järjestetään “lähikentillä”. Pelitapahtumat ja mahdollinen toinen harjoitus keskitetään yhdelle kentälle.

Jenkkifutis on erinomainen liikuntaa monipuolistava kesäharrastus. Jääkiekko, koripallo, jalkapallo, pesäpallo ja käytännössä kaikki joukkue- ja yksilölajit antavat mahtavan pohjan hypätä hetkeksi mukaan jefuun niille ketkä pitävät rymistelystä.

Osallistumismaksu U12-JEFULIIGAAn on 150 euroa, kun ilmoittaudut mukaan 30.4.2024 mennessä (Tämän jälkeen hinta 160 euroa). Maksu kattaa harjoitusten ja pelien lisäksi myös seuran lainaamat pakolliset varusteet sekä omat hammassuojat.

Ilmoittaudu mukaan!

Ilmoittautuminen Jyväskylän seudun U12-JEFULIIGAan on nyt käynnissä. Ilmoittautuminen tapahtuu Kide.app -palvelun kautta.

Tyytyväisyystakuu: Mikäli lapsi ei aloituksen jälkeen innostukkaan, ilmoittautumismaksu palautetaan. Takuu on voimassa U12-liigan kaksi ensimmästä harjoituskertaa.

Lisätietoja: 040 8212962/Tanja tai tanja.tuovinen@gmail.com