- jaguars, miehet, naiset

Tuukan täkyt

Saarijärvellä majaa pitävä Tuukka Hietamäki on toiminut Saarijärvi Superbowlin paikallisena moottorina. Hyvinkää Falconsissa ja Jyväskylän Jaguaareissa pelannut Hietamäki kertoo tässä artikkelissa täkynsä tapahtumasta. Lue ja tiedät miksi Saarijärvi SuperBowl kannattaa ottaa haltuun.

  1. Ensinnäkin kaupungissa ei ole pystynyt seuraamaan vuosiin joukkueurheilua livenä, joten kannattaa ehdottomasti tulla kokemaan tapahtuma omin silmin koko perheen voimin!


  2. Erityisesti jännittää kuinka monta Paavoa ja Liisaa on katsomossa. Jos tapahtuma on menestys niin eiköhän ensi kesänä nähdä Saarijärvi Superbowl II!


  3. Kenttämestari Timo Marja-aho on tehnyt hyvää työtä jefukentän rakentamisessa. Kannattaa tulla katsomaan paikan päälle! Timon edeltäjältä, Mika Rantalaiselta, pystyi helposti kysymään kentän tilanteen: Mika Rantalainen, onko rata minkälainen?


  4. Meneekö ottelu nätisti läpi ilman loukkaantumisia vai pitääkö paikalle kutsua maalaislääkäri Kiminkinen?


  5. Kumpi potkaisee aloituspotkun kauemmas? Kaupunginjohtaja Rusanen vai kansanedustaja Honkonen? Mihin jalkinevalintaan potkaisijakaksikko päätyy? Lähteekö kuula taivaalle lakerikengissä vai aina kesämuodissa olevalla sandaalit+sukat -yhdistelmällä?

Lue lisää tapahtumasta täältä.

Lue naisten matsin ennakko täältä.

Lue miesten matsin ennakko täältä.